Αργυρούπολη: Ανοιχτή Συνέλευση και Προβολή Ταινίας

0
1396

Λάβαμε 04/03/2020

Κυριακή 8 Μάρτη – Ανοιχτή Συνέλευση (18:30)

& Προβολή Ταινίας «Δυστυχώς Απουσιάζατε» (20:00) |

Πρωτοβουλία εργαζομένων/ανέργων στα νότια –

…στο δρόμο προς τη διακλαδική και οργανωμένη από τα κάτω απεργία στις 19/3/20

Η επόμενη ανοιχτή συνέλευση της Πρωτοβουλίας εργαζομένων/ανέργων στα νότια θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 8/3 στις 18:30 στο Υπόστεγο – Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αργυρούπολης (25ης Μαρτίου 38). Ένα από τα κύρια θέματα της συνέλευσης αυτής (όπως και της προηγούμενης) είναι η συμβολή μας στη διακλαδική και από τα κάτω οργανωμένη απεργία της Πέμπτης 19 Μάρτη 2020. Μέσα από την προπαγάνδισή τής στις γειτονιές μας και ιδίως σε χώρους δουλειάς όπου οι εργαζόμενοι-εργαζόμενες θα καλύπτονται από την απεργία αυτή (πχ. Καφέ-Φαγάδικα-Μπαρ, Βιβλιοπωλεία, Φροντιστήρια, καταστήματα Public & Πλαίσιο κ.α.), μέσα από τον συντονισμό μας με τα κλαδικά-επιχειρησιακά σωματεία που οργανώνουν την απεργία, καθώς και μέσα από  τη συμμετοχή μας στις σχετικές απεργιακές κινητοποιήσεις.

Αμέσως μετά την συνέλευση, στις 20:00,  θα πραγματοποιηθεί προβολή της ταινίας “Δυστυχώς Απουσιάζατε” του Κεν Λόουτς

Κατά τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες ως Πρωτοβουλία εργαζομένων/ανέργων στα νότια προχωράμε σε παρεμβάσεις σε κεντρικά σημεία και σε χώρους δουλειάς των γειτονιών μας με τη νέα αφίσα μας “ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ” και την κοινή αφίσα των σωματείων για την απεργία της 19ης Μάρτη 2020. Παράλληλα, μοιράζουμε και σχετική ανακοίνωση.

Το blog της Πρωτοβουλίας: https://prwterganenotia.wordpress.com

Για επικοινωνία: [email protected] (…και στις συνελεύσεις μας)

Ενημέρωση για την απεργία της 19ης Μάρτη 2020: https://apergia19martiou.wordpress.com/

* Το Υπόστεγο –  Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αργυρούπολης λειτουργεί ως καφενείο (με δανειστική βιβλιοθήκη και κινηματικό βιβλιοπωλείο) κάθε Κυριακή από τις 7μμ | Ενημέρωση από το blog του Υπoστέγου: https://ypostego.wordpress.com/