Αντιφασιστικό Μαθητικό Μέτωπο Παπάγου: Παρασκευή 04/03 – Αντιφασιστική πορεία

0
208

antifapap

Σήμερα στις 4 Μαρτίου οργανώνουμε αντιφασιστική πορεία στον Παπάγο. Οι φασίστες στην περιοχή μας πιστεύουν ότι έχουν το πάνω χέρι. ΟΧΙ ,δεν θα περάσει. ΟΧΙ ,δεν θα τους αφήσουμε να σηκώσουν κεφάλι. Δεν θα αφήσουμε να περάσει το δικό τους. Δεν θα περάσει η ναζιστική και φασιστική τρομοκρατία που σπέρνουν καθημερινά σε μετανάστες και κατοίκους της γειτονιάς μας.

Η πορεία έχει σκοπό να αφήσουμε εμείς οι αντιφασίστες το στίγμα μας . Να τους δείξουμε ότι δεν κυριαρχούν στην περιοχή μας. Εμείς δεν έχουμε βοήθεια από το κράτος δεν έχουμε βοήθεια από την αστυνομία. Είμαστε αυτοοργανωμενοι. Η πορεία έχει ως σκοπό να συμβάλλει στον πολύμορφο αγώνα για να ξεβρομίσουμε από την Χρυσή Αυγή.

Με τα συνθήματα, και τους αγώνες παλεύουμε για έναν κόσμο ισότητας και αλληλεγγύης. Ο φασισμός τσακίζεται στους δρόμους. Υποστηρίζουμε τους αναρχικούς πολιτικούς κρατουμένους. Με βάση το γεγονός της αποφυλάκισης του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα ,Ρουπακιά θα φωνάξουμε συνθήματα για τους άδικους κανόνες και τις άδικες πράξεις του κράτους. Ο Ρουπακιάς είναι αποδεδειγμένος δολοφόνος, όμως αποφυλακίστηκε λόγω παρέλευσης του ανωτάτου ορίου προσωρινής κράτησης. Το κράτος και οι δικαστές εφαρμόζουν τρομονόμους και κουκουλονόμους ενάντια σε αναρχικούς και αγωνιστές όμως στους φασίστες κάνουν τις πλάτες.

Καμία ανοχή στην αδικία. Καμία ανοχή στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής

ΘΑ ΠΑΛΈΨΟΥΜΕ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΌΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΊΑΣ,
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΆ ΤΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ.
ΘΑ ΠΑΛΈΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΌΣΜΟ ΙΣΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΎΗΣ.

5μμ εθνικη αμυνα σταση μετρο 4 μαρτη

Αντιφασιστικό Μαθητικό Μέτωπο Παπάγου