Ανάληψη ευθύνης ΕΛΤΑ – Α.Τ Πόρτο Ράφτη

Πριν από λίγο καιρό μαζί με κάποιους συντρόφους πραγματοποιήσαμε εμπρηστική ενέργεια στο κεντρο της Αθήνας την οποία δεν θελήσαμε να δημοσιοποιήσουμε άμεσα.Στόχος μας ήταν το ΑΤΜ των ΕΛΤΑ Λένορμαν & Παλλαμηδίου. Τα ξημερώματα της 1ης Νοέμβρη πραγματοποιήσαμε άλλη μια ‘’εμπρηστική παρέμβαση’’ στο ΑΤ Πόρτο Ράφτη για να αφήσουμε συμβολικά το στίγμα μας.ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ , ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

Λάβαμε 14/11/2019

Πριν από λίγο καιρό μαζί με κάποιους συντρόφους πραγματοποιήσαμε εμπρηστική ενέργεια στο κεντρο της Αθήνας την οποία δεν θελήσαμε να δημοσιοποιήσουμε άμεσα.Στόχος μας ήταν το ΑΤΜ των ΕΛΤΑ Λένορμαν & Παλλαμηδίου.
Τα ξημερώματα της 1ης Νοέμβρη πραγματοποιήσαμε άλλη μια ‘’εμπρηστική παρέμβαση’’ στο ΑΤ Πόρτο Ράφτη για να αφήσουμε συμβολικά το στίγμα μας.

Μια μικρή εστία που να σιγοκαίει, έτσι όπως καίει μέσα μας η φλόγα της ελευθερίας ενάντια σε δύο βασικούς πυλώνες του συστήματος. Την οικονομική βία & εκμετάλλευση και την αστυνομία.Το μίσος μας ενάντια στις δυνάμεις καταστολής είναι δεδομένο και ο αγώνας αυτός είναι διαρκής και ολοκληρωτικός χωρίς πισογυρίσματα και ψευτοδιλήματα.Και μόνο η ύπαρξη αυτών των μηχανισμών για εμάς αποτελεί πρόκληση και πρόσκληση σε δράση.Ο φυσικός τους ρόλος είναι η βία κάθε μορφής και η εξόντωση μας.Τα τελευταία γεγονότα αυταρχισμού,βίας και βασανισμών από τους μπάτσους αποτελούν ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί.Και θα απαντηθεί στον δρόμο.

Οι ένστολοι φονιάδες δεν κάνουν τίποτα άλλο αο το να προστατέυουν την εξουσία απ αυτούς που σηκώνουν κεφάλι ενάντια σε κάθε μορφής βία και καταπίεση συμπεριλαμβανωμενης και της οικονομικής.
To χρήμα είναι το μάυρο χέρι της εξουσίας και αυτό ακριβώς προστατέυουν τα ένστολα τάγματα εφόδου.
Κατι που δεν κατανοούν πληρως και ευσυνείδητα μεγάλο μέρος των φτωχών είναι ότι εκτος απο τους ίδιους,την ιστορικη εμπειρια την απεκτησε και η αστικη ταξη μεσα απο τα γεγονοτα σε εναν ευλογο ιστορικο χρονο χωρις τα ψευτοδιληματα »νομιμοτητα-παρανομια» και »μεσο-σκοπος».

Όσο οι αξιακοί μας κώδικες θα βρίσκονται σε πόλεμο με αυτούς των πλουσίων και των εξουσιαστών,τόσο επίμονα θα τίθεται το αίτημα της επαναστατικής βίας.Όσοι αρνούνται αυτό το αίτημα ουσιαστικά νομιμοποιούν την βία της εξουσίας και προς τους ίδιους.Άλλωστε κανενας αξιακος κωδικας δεν μπορει απο μονος του να πολεμησει το μονοπωλιο της φυσικης και οικονομικης βιας.Η θεωρία και η πράξη είναι δύο αλληλοεξαρτόμενες δυνάμεις συνεπώς καμία από τις δύο δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνη της.

Το μονο που χρειαζεται η εξουσία ειναι ενας πιστος υπαλληλος με το καταλληλο προφιλ και ενα τεχνητο περιβαλλον κρισης με ενα οριο οικονομικου θανατου.Το μόνο που χρειαζόμαστε εμείς είναι η πίστη στην Ανατροπή τους και η εφαρμογή τις θεωρίας στην πράξη.

Θα μας βρίσκετε μπροστά σας με τον τρόπο ακριβώς που τρέμετε.Ο Νοέμβρης είναι εδώ.

ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ , ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

Αναρχική ομάδα Μaroons
maroons@riseup.net

Απαντήστε

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της Εντάξει Πληροφορίες