Ανακοίνωση από τους «Ελευθέρους Κρατούμενους» στην Ελλάδα

0
939

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι επιθέσεις και τα βασανιστήριά τους πέφτουν στο κενό.

Σήμερα, 26 Ιουλίου βρισκόμαστε στην 26η ημέρα απεργίας πείνας σε αλληλεγγύη με την απεργία πείνας μέχρι θανάτου στις φυλακές της Τουρκίας. Ο σύντροφος μας Σινάν Τσαμ που είναι κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, μεταφέρθηκε βίαια σήμερα στο νοσοκομείο με πρόσχημα την απεργία πείνας που πραγματοποιεί.

Κατά τη διάρκεια της απαγωγής του συντρόφου μας, ο Αρχιφύλακας του Κορυδαλλού είπε, πως πρόκειται για «έναν έλεγχο ρουτίνας».
Ο σύντροφός μας δεν αιτήθηκε ποτέ να πάει στο νοσοκομείο, αλλά αυτοί κάνανε του κεφαλιού τους στις 26 μέρες απεργίας πείνας του, λέγοντας μάλιστα «Εδώ είναι Ελλάδα και αυτό που λέμε, θα γίνει». 3 δεσμοφύλακες, λοιπόν, τον ξάπλωσαν στο πάτωμα του πέρασαν χειροπέδες και με το ζόρι τον έσυραν σε ολόκληρη τη φυλακή και από το μεταγωγικό σε ολόκληρο το νοσοκομείο μέχρι να φτάσει στο γιατρό. Εκεί τον έφεραν μπροστά στους γιατρούς.
«Ο υπεύθυνος γιατρός του νοσοκομείου των φυλακών και το ίδιο το νοσοκομείο αποφάσισαν να με απαγάγουν και να με μεταφέρουν εδώ. Δε θα δεχτώ καμία περίθαλψη και αγωγή. Σταματάω να παίρνω νερό και ζάχαρη μέχρι να με επιστρέψουν πίσω στο κελί μου. Ο αρχιφύλακας του νοσοκομείου να δώσει ξανά εντολή να γυρίσω πίσω στο κελί μου».

Εμείς ξέρουμε καλά τις τακτικές του τουρκικού φασισμού μέσα στις φυλακές.

Προς την Ελληνική Κυβέρνηση, αν πρόκειται για το ενδιαφέρον της υγείας των κρατουμένων να μην περιμένετε σιωπηλοί μπροστά στην αδικία του τουρκικού φασισμού.
Η αντίστασή μας έχει το δίκιο! Η αντίστασή μας θα νικήσει!
ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΖΗΤΩ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΜΑΣ
ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ
ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ
ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ
Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

«Ελεύθεροι Κρατούμενοι-Özgür Tutsaklar, Ελλάδα»

Αρχική δημοσίευση 27/07/2020
via Δίκτυο Αλληλεγγύης Κρατουμένων