Αρχική » mpalothia - BLOG | Τελευταία νέα » ANAΚΟΙΝΩΣΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ANAΚΟΙΝΩΣΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Ανακοίνωση από τις κρατούμενες του ισογείου των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

3/3/2018

Άλλο ένα κατάπτυστο καταδοτικό και παντελώς ψεύτικο κείμενο της επιτροπής αγώνα δημοσιοποιήθηκε. Ο πανικός και η απελπισία είναι κακός σύμβουλος γιατί με τα όσα λένε μόνο γέλιο προκαλούν. Χρυσαυγίτες της φυλακής αυτή τη στιγμή είναι αυτές που τραμπούκισαν και  επιτέθηκαν πρώτες. Σαν τα τάγματα εφόδου της χρυσής αυγής εισέβαλαν πολλές μαζί στο ισόγειο της φυλακής για να χτυπήσουν , να τρομοκρατήσουν και να ‘‘παραδειγματίσουν’’. Το γεγονός ότι ήταν οι ίδιες χτυπημένες και αντί να καταφέρουν έστω και ένα χτύπημα , έφυγαν κλαψουρίζοντας στην υπηρεσία για τα σοβαρά τραύματά τους , δεν μπορούν να το χωνέψουν. Έχουν μάθει να εξουσιάζουν με τον φόβο και την τρομοκρατία.  Από το ισόγειο των γυναικείων φυλακών εισπράξανε απλώς ένα καλό μάθημα. Τα τραύματά τους υπάρχουν καταγεγραμμένα στους ιατρικούς τους φακέλους όπως επίσης είναι καταγεγραμμένο ότι τόσο η Πόλα Ρούπα όσο και οι άλλες κρατούμενες του ισογείου δεν έχουν ούτε μία γρατζουνιά. Είπαμε στο πρώτο κείμενό μας ότι η μόνη από τις γυναίκες του ισογείου που χτυπήθηκε ήταν η κρατούμενη που αρχικά της επιτέθηκαν. Ευτυχώς λόγω της έγκαιρης ανταπάντησης ήταν το μοναδικό και τελικά όχι τόσο σοβαρό κτύπημα.

Με το πρώτο κείμενο που δημοσιοποιήσαμε με τις υπογραφές μας  έχουμε δηλώσει ποιο είναι το τελικό μάθημα από αυτό το γεγονός: Τραμπουκισμοί, βία πολλών εναντίον μεμονωμένων ατόμων  και τρομοκρατία στις γυναικείες δεν περνάνε. Το γεγονός ότι η φυλακή έχει χωριστεί στα δύο είναι ‘‘κατάκτηση’’ αυτών που επιτέθηκαν. Είναι μια μεγάλη ‘‘επιτυχία’’ του αγώνα που διεξάγουν στην φυλακή. Τα ψέματά  τους είναι πάρα πολλά. Από τις υπογραφές που βάλαμε δεν σβήστηκε ούτε μία.

Δεν περνάει ο φασισμός και τα τάγματα εφόδου στις φυλακές.

ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΤΟΥ  ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

*υπογράφουν 39 κρατούμενες

Δείτε επίσης

Αθήνα: Διήμερο μπαζάαρ βιβλίου για την στήριξη φυλακισμένων αγωνιστών

Διήμερο Bazaar βιβλίου για την οικονομική ενίσχυση φυλακισμένων αγωνιστών: Σάββατο 29/9 από τις 12.00 στην …

Αφήστε μια απάντηση