Αλληλεγγύη στους 4 διωκόμενους για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης

0
1483

Κείμενο για τα 2 μέλη του συνδέσμου που διώκονται για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης.

Μπάτσοι – Κράτος – Αντιτρομοκρατική
Όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί.

Το κράτος για άλλη μια φορά στοχεύει και επιτίθεται στους πολιτικά αντίθετους, διαλέγοντας τον ύπουλο δρόμο.

2 μέλη του συνδέσμου Navajo Antifa διώκονται σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα 187Α, για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης, και πολλά ακόμα κακουργήματα.

Η γελοιότητα του κράτους όμως είναι μεγάλη για ακόμα μια φορά, καθώς αυτά τα άτομα διώκονται για την ένταξη και την συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση με το όνομα “Σύντροφοι-Συντρόφισσες”.

Φυσικά ο εχθρός για τον φοβισμένο έλληνα δεν είναι το αφεντικό στη καθημερινή του δουλειά που καταχράσεται τον μισθό του, δεν είναι οι μπάτσοι που δέρνουν οικογένειες και διαδηλωτες, δεν είναι τα μισάνθρωπα σκουπίδια/λιμενικοί στα ανοιχτά των νησιών που προσπαθούν να αναποδογυρίσουν βάρκες με γυναικόπαιδα, δεν είναι ούτε οι καταχραστές του δημόσιου χρήματος που σαν ψηφοφόροι θα τους ξαναψηφίσουν, άλλα ούτε και οι πρεζέμποροι που πουλάνε ανενόχλητοι τη πρέζα τους δίπλα από τις διμοιρίες που ψευτοσφίγγονται στα Εξάρχεια, μιας και δεν τους παίρνει να μπλέξουν με οπλισμένους μαφιόζους.

Εχθροί του φοβισμένου ελληνάκου είμαστε εμείς, οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες μας. Όσοι ονειρευόμαστε ένα κόσμο ισότητας και αξιοπρέπειας, εμείς που ματώσαμε το λαιμό μας φωνάζοντας για ένα καλύτερο αύριο.

ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝ ΣΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΤΩ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ.

ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΕΛΙΑ ΒΡΩΜΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 4 ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ.

Σύνδεσμος Οργανωμένων Παναχαικής – NAVAJO ANTIFA

Αρχικη δημοσίευση στο Navajo Antifa στις 19/11/2020