Αλληλεγγύη στον σύντροφο Π.Γ. – Συγκέντρωση δικαστήρια σχολής Ευελπίδων

0
878

Λάβαμε 27/09/2020

Αλληλεγγύη στον σύντροφο Π.Γ. Συγκέντρωση Δευτέρα 28/9 στις 11πμ, δικαστήρια σχολής Ευελπίδων

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Την Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη, μετά από επιχείρηση της «αντιτρομοκρατικής», συνελήφθησαν οι σύντροφοι Π.Γ και Μ.Τ. ενώ την επόμενη μέρα η συντρόφισσα Ε.Μ. Παράλληλα με τις συλλήψεις τα ΜΜΕ ξεκίνησαν να αναπαράγουν τα άτυπα δελτία τύπου της Δ.Α.Ε.Ε.Β. περί «τρομοκρατών», ένοπλων οργανώσεων, γιάφκες κλπ κλπ. Ενώ αναπαρήγαγαν βίντεο και φωτογραφίες που έδειχναν τα πρόσωπα των συντρόφων μας με βαρύγδουπους τίτλους, όπως «οι τρομοκράτες στην Ευελπίδων», έχοντας ήδη βγάλει καταδικαστική ετυμηγορία. Δεν είναι η πρώτη, ούτε θα είναι και η τελευταία φορά που τα ΜΜΕ αναλαμβάνουν με προθυμία να γίνουν η φωνή της ΕΛΑΣ, στρατευμένα στον κοινό αγώνα ενάντια στον εσωτερικό εχθρό, που δεν είναι άλλος από όσους/ες αγωνίζονται ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο, σε όσους/ες αντιστέκονται στη σύγχρονη καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Την Πέμπτη 24/9, οι δύο σύντροφοι και η συντρόφισσα πέρασαν από εισαγγελέα, όπου τους αποδόθηκαν οι κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα, ο σύντροφος Π.Γ. κατηγορείται για διακεκριμένη οπλοκατοχή που συνιστά κακούργημα και ένα πλημμέλημα, ενώ ο σύντροφος Μ.Τ. και η συντρόφισσα Ε.Μ κατηγορούνται για πλημμελήματα.

Η συντρόφισσα και ο σύντροφος που κατηγορούνται για τα πλημμελήματα, την Παρασκευή περασαν από ανακριτή και αφέθηκαν “ελεύθεροι”, ο σύντροφος Μ.Τ. με περιοριστικούς όρους, ενώ η συντρόφισσα Ε.Μ. χωρίς κανένα περιοριστικό όρο. Αυτή την εξέλιξη, βέβαια, αποσιώπησαν πλήρως τα ΜΜΕ, αφού κάτι τέτοιο δεν εξυπηρετούσε το τρομοαφήγημα που έχτισαν επιμελώς τις προηγούμενες ημέρες για συλλήψεις μελών της ΟΛΑ, έξαρθρωση της οργάνωσης, κλπ.

Ο σύντροφος Π.Γ που κατηγορείται για διακεκριμένη οπλοκατοχή πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 11πμ.

Καλούμε σε Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στον σύντροφο Π.Γ.

Δευτέρα 28/9 στις 11πμ στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Συνέλευση Αλληλεγγύης
στους φυλακισμένους,φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές