Αρχική » mpalothia - BLOG | Τελευταία νέα » Αλληλεγγύη στο Δημήτρη Κουφοντινα από επιτροπή αγώνα γυναικείων ανδρικών φυλακών Κορυδαλλού

Αλληλεγγύη στο Δημήτρη Κουφοντινα από επιτροπή αγώνα γυναικείων ανδρικών φυλακών Κορυδαλλού

Λάβαμε 08/06/2018

Όλοι μας ως κρατούμενοι έχουμε βιώσει στο πετσί μας την αδικία.
Με πολύχρονες καταδίκες βάση ενδείξεων και όχι αποδείξεων και με καθείρξεις που δεν φτάνουν 3-4 ζωές για να τις καλύψεις.
Τελικά μόλις φτάνουμε σε σημείο να δικαιούμαστε άδειες ή αναστολές ξανασυναντάμε το ίδιο σκηνικό μπροστά μας με απορριπτικές αποφάσεις ξαναδικάζοντας μας με αυτό τον τρόπο ξανά και ξανά
Πρωταγωνιστές στο επαναλαμβανόμενο έργο της αδικίας εναντίον μας εισαγγελείς και δικαστές.

Το γνωρίζουμε πια καλά και εμείς και οι οικογένειές μας.

Στην περίπτωση του Δημήτρη Κουφοντίνα η ανάσα ελευθερίας άργησε 7 χρόνια όταν αποφάσισαν να του δώσουν με το σταγονόμετρο το αυτονόητο οι δυο εισαγγελείς που προέδρευαν στο συμβούλιο φυλακής όχι κάνοντας του βεβαία χάρη απλώς εφαρμόζοντας το νόμο.

Όμως η εκδικητικότητα των δικαστών δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα φτάνοντας στο σημείο να τους ασκήσει πειθαρχική δίωξη ο Άρειος Πάγος δημιουργώντας μια ιδιότυπη κατάσταση ομηρίας αφού δεν μπορεί να συγκαλεστεί έτσι νέο συμβούλιο που θα εξετάσει αίτημα αδείας του Κουφοντίνα.

Ξεκάθαρος σκοπός να του στερήσουν την άδεια.

Μόνος δρόμος πια για τον συγκρατούμενο μας για να διατηρήσει την αξιοπρέπεια του αλλά και για να πάρει πίσω αυτό που με ύπουλο τρόπο του στερούν αρρωστημένα και εκδικητικά μυαλά η απεργία πείνας.
Σε αυτό τον αγώνα που δίνει με ασπίδα το ίδιο του το σώμα δεν θα είναι μόνος του.

Θα είμαστε και εμείς εκεί.

Για αυτό το λόγο ξεκινάμε από σήμερα 8/6 να κρατάμε ανοιχτά τα προαύλια των πτερύγων κατά το προκαθορισμένο μεσημεριανό κλείσιμο (11:00 – 15:00) με σκοπό την άμεση κλιμάκωση της κινητοποίησης αφού ήδη από εχθές βρίσκεται μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του νοσηλευόμενος στο Γ.Κ. Νίκαιας.

Άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του απεργού πείνας (από 30/5) Δημήτρη Κουφοντίνα.
Κατάργηση του εισαγγελικού βέτο (που ο Σύριζα είχε υποσχεθεί ότι θα καταργήσει αλλά το ξέχασε μόλις ανέλαβε την διακυβέρνηση) και να δοθεί η άδεια στον συγκρατούμενο μας (που δικαιούται από το 2010).

Κανένας κρατούμενος δεν είναι μόνος του.

Υπόγειο γυναικείων φυλακών α θέση
Γυναικείες φυλακές πρώτου ορόφου
Ανδρικές  φυλακές πτέρυγες Α,Β,Γ,Δ,Ε

Δείτε επίσης

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ΄ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: 1)ΑΠΑΝΤΗΣΗ -ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ (8-6-18) ΚΑΙ 2) ΠΟΛΙΤΙΚΙΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ(18-5-2018)

Λάβαμε 21/08/2018 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ …

Αφήστε μια απάντηση