Αφίσα αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων σε Ελλάδα και Γερμανία/Ελβετία

0
182

struggle

Το κείμενο της αφίσας:

Μέχρι την τελευταία μας πνοή…

Θα πολεμάμε ενάντια σε αυτήν την καταπιεστική κοινωνία, που κινείται όλο και περισσότερο προς τον απόλυτο έλεγχο και την απόλυτη εκμετάλλευση. Ο πολιτισμός προσπαθεί να δαμάσει, να σπάσει και να καταστρέψει όλα τα ζωντανά πλάσματα με τις νόρμες και τις αξίες του, τους νόμους και τα κλουβιά του, τους αναίσθητους θιασωτές τους και τους αδιάφορους προστάτες του.

Επομένως, αυτή η κανονικότητα είναι ένα εμπόδιο στην επιθυμία μας για κάτι διαφορετικό, μια συνθήκη ελευθερίας, μια παθιασμένη ζωή. Για να εκφράσουμε την τάση μας για ζωή, που θα ορίζεται από εμάς, διαλέγουμε το μονοπάτι των άνομων. Δε σεβόμαστε και φτύνουμε τις εντολές και τις νόρμες σας και παραβιάζουμε τους νόμους σας. Κλέβουμε ό,τι χρειαζόμαστε, επιτιθόμαστε στον τσιμεντένιο κόσμο σας και πυρπολούμε την ψεύτικη σας ειρήνη.

Στέλνουμε σθεναρούς χαιρετισμούς στους αγώνες (των κρατουμένων) στην Ελλάδα ενάντια στη χειροτέρευση των συνθηκών στις εκεί φυλακές. Νιώθουμε μια σύνδεση με εκείνους που εξεγείρονται για αξιοπρεπή ζωή και ατομική ελευθερία.

Στηρίζουμε, επίσης, τις δράσεις από τις 18 εώς τις 20 Ιούλη, μερικών κρατουμένων συνεργών στη Γερμανία και την Ελβετία, σε αλληλεγγύη με τους αγώνες ενάντια στις φυλακές στην Ελλάδα.

… θα μισούμε κάθε τι εξουσιαστικό, θα χαιρόμαστε με κάθε ρήξη με αυτήν την κοινωνία, θα αγαπάμε κάθε αξιοπρεπή στιγμή!

———

Μετάφραση: Inter Arma

Αναδημοσίευση από : interarma.info