Βερολίνο, Γερμανία: Επίθεση με μολότοφ και μπογιές στο κτίριο της αντι-τρομοκρατικής

0
222

berlin

Σουρουπώνει σε αυτή τη πόλη… Ενώ τις τελευταίες βδομάδες εκατοντάδες μπάτσοι πολιορκούσαν τη Rigaer Strasse, παρενοχλώντας τον κόσμο και μπουκάροντας σε σπίτια και σε στέκια, οι υπεύθυνοι γραφειοκράτες συναντήθηκαν μαζί στο Βερολίνο μαζί με εκπροσώπους της βιομηχανίας όπλων, απεσταλμένοι διάφορων βασανιστών από διαφορετικές χώρες και πολιτικοί παράγοντες από ολόκληρη την περιοχή της Ευρώπης, έτσι ώστε να συζητήσουν πως η καταστολή μπορεί να επιφέρει περισσότερο κέρδος.

Ως μια μικρή χειρονομία αλληλεγγύης σε όσους έχουν επηρεαστεί από τέτοιους μηχανισμούς και για να εκφράσουμε το φλεγόμενο μίσος μας για τους υπεύθυνους, τη νύχτα της 26ης Φεβρουαρίου 2016, επιτεθήκαμε στο κτίριο της αντι-τρομοκρατικής της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας (BKA) με φωτιά και μπογιά.

Σύμφωνα με τη κλασική τους ψευδολογία, οι μπάτσοι είπαν ότι υπήρξαν μόνο 5 βόμβες μολότοφ και ότι μόνο η μια εξερράγει και φυσικά ο γλοιώδης Τύπος αποδέχτηκε τη δική τους πλευρά των γεγονότων.

Πετάξαμε 7 μπουκάλια γεμισμένα με πετρέλαιο και βενζίνη, όλα βρήκαν το στόχο τους και εφοδίασαν τους τοίχους και τη πόρτα του κτιρίου με μια εορταστική φωτιά. Τους χαρίσαμε επίσης και λίγη τέχνη με λίγο χρώμα στο κτίριο, καθώς και κάποιες ρυτίδες στα πρόσωπα των καταδιωκτικών μπάτσων . Τι κρίμα που το τσιμέντο δεν καίγεται..αλλά αυτή η φωτιά έδωσε λίγο φως στην πάντα κατασκότεινη νύχτα.

Αλληλεγγύη με τα Friedel54, Rigaer94, M99 και όλα τα project που βρίσκονται σε κίνδυνο!

Ολόκληρος ο κόσμος μισεί τους μπάτσους!

Μετάφραση για τη mpalothia @Karvounina

Στα αγγλικά