Γερμανία: Εμπρησμός 9 αυτοκινήτων από τον Πυρήνας Άγριας Ζωής -ALF/ELF-FAI

1
228

Τις πρωινές ώρες της 14ης Φεβρουαρίου, βάλαμε φωτιά στο νεκροταφείο-πόλης του Mulheim An Der Ruhr, καίγοντας 9 αυτοκίνητα με χειροποίητες εμπρηστικές συσκευές στα λάστιχα.

Για εμάς, όλα τα αυτοκίνητα είναι αηδιαστικά και τοξικές μηχανές του τεχνο-βιομηχανικού συστήματος, οπότε τα κάψαμε αδιακρίτως, μη βάζοντας κάποιο όριο στον εαυτό μας, όπως θα ήταν το να στοχεύσουμε μόνο σε αμάξια “πολυτελείας”.

Αυτή η επίθεση ήταν μια πράξη εκδίκησης για όλους τους μη-ανθρώπινους συντρόφους μας, που έχουν λιωθεί και χτυπηθεί στους δρόμους της ανθρώπινης “ανάπτυξης”, και των οποίων οι ζωές και τα σπίτια καταστρέφονται καθημερινά έτσι ώστε να παράγονται αυτοκίνητα, για την ομαλή λειτουργία της κοινωνίας και τη συσσώρευση της εξουσίας στα χέρια των πολυεθνικών, καταστρέφοντας τα σπίτια και το φυσικό περιβάλλον.

Επιλέξαμε να δράσουμε μια μέρα πριν την αρχική ημερομηνία της δίκης για την προσπάθεια απόδρασης της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς (Πυρήνας Φυλακής) έτσι ώστε να σταθούμε μαζί τους μέχρι όλες οι φυλακές να γίνουν στάχτη και μέχρι όλοι οι ανθρώπινοι ή μη ανθρώπινοι σύντροφοι να είναι ελεύθεροι.

Επίσης, στέλνουμε τους χαιρετισμούς, την αγάπη και την οργή μας στους Monica Caballero και Franscisco Solar, των οποίων η δίκη εχει αποφασιστεί για τις 8,9 και 10 Μαρτίου για τις βόμβες σε 2 εκκλησίες της Ισπανίας. Αυτή είναι μια συνωμοτική χειραψία στο πόλεμο για την ολική απελευθέρωση.

Εμπρός προς τη βίαιη απόρριψη του πολιτισμού και των αξιών του.

 Μέχρι να είμαστε όλοι ελεύθεροι!

Πυρήνας Άγριας Ζωής -ALF/ELF-FAI

Μετάφραση @Karvounina

Πηγή 325.nostate.net

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.