Θεσσαλονίκη: Τσάκισμα φασιστών

0
191

Την Παρασκευή το βράδυ εντοπίστηκε ομάδα 4 φασιστών στη περιοχή της νέας παραλίας να προσπαθεί να πάρει πανό αντιφασιστικού περιεχομένου . Για το εν λόγω πανό λίγες ώρες νωρίτερα η φασιστική γκρούπα των ΑΜΕ είχε βγάλει ανακοίνωση στην οποία απειλούσε με τσάκισμα των αντιφασιστών κτλ.

[σημείωση: το τελευταίο διάστημα στην πόλη η εν λόγω ομάδα (Ανένταχτοι Μαίανδροι Εθνικιστές) μαζί με την νεοσύστατη ΑΕΘ (αυτόνομοι εθνικιστές θεσσαλονίκης) προσπαθούν να διαχύσουν τη φασιστική τους προπαγάνδα και να ξεμυτίσουν από τις τρύπες τους, γεγονός το οποίο άρχισε την αντίστροφη μέτρηση για να ισοπεδωθούν και να γυρίσουν πίσω στις στοές τους.]

Για καλή μας τύχη ( και κακή δική τους) το αντιληφθήκαμε εγκαίρως και τους προλάβαμε με τις καλύτερες των διαθέσεων. Τα συγκεκριμένα σκουπίδια, όπως κάνουν πάντα, πραγματοποιώντας νέα ρεκόρ στα 100 m προσπάθησαν να ξεφύγουν αφήνοντας πίσω 2 συναγωνιστές τους και το αυτοκίνητο τους. Αυτή η λογική της ρουφιανιάς και του πουλήματος άλλωστε είναι πάγια για τους φασίστες είτε αυτό συμβαίνει στα δικαστήρια, είτε σε σκηνικά στο δρόμο. Μερικά από τα ‘’ξεχασμένα’’ που άφησαν πίσω υπάρχουν στις φώτο πιο κάτω και ορισμένα άλλα υπάρχουν διάσπαρτα στην παραλία (βλ. δόντια , παπούτσια κτλ).

ΥΓ1. Για όσους επιμένουν ότι ΑΜΕ και ΧΑ δεν έχουν καμία σχέση, πάρτε δώρο 2 φώτο, μια από το μπλοκάκι της ΧΑ που βρέθηκε πάνω στον έναν και λίγο πολύ επιβεβαιώνει ότι μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν ταμίας του μετώπου νεολαίας θεσσαλονίκης και την άλλη που έχει το σύνολο της νεολαιας της ΧΑ στη θεσσαλονίκη.

ΥΓ2.Τελικά εκτός από αυτούς που αφήσανε πίσω, αφήσανε και το πανό.

ΥΓ3.Μετά τους “μεγάλους” σειρά έχουν και οι μικρότεροι ( ΑΕΘ σας βρήκαμε… )

Μαχόμενοι/ες  Αντίφα

Αναδημοσίευση από athens.indymedia.org

ΜΕΤΟΠΟ_ΝΕΟΛΑΙΑΣ_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 4