Μοναστηράκι: Αστυνομοκρατία για την προστασία των γερμανών νεοναζί “τουριστών”

2
178

Ανταπόκριση από σύντροφο

Δέκα ή περισσότεροι γερμανοί νεοναζί υπό την ουσιαστική συνοδεία ΟΠΚΕ και ασφαλιτών μπήκαν στο σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι γύρω στις 16:20 κουβαλώντας κάποια σίδερα στα χέρια τους. Πιθανότητα κατευθύνονται στα γραφεία των νεοναζί και στη συγκέντρωση που έχουν στα γραφεία τους στις 19:00.

Όλη η πλατεία στο Μοναστηράκι είναι γεμάτη από ασφαλίτες και ΟΠΚΕ ενώ υπήρχαν και έξω από τον σταθμό 3-4 φανεροί χρυσαυγίτες που παρακολουθούσαν τον κόσμο τριγύρω.

Τέτοια μέτρα ασφαλείας και συνοδείας που έχουν πάρει ας πούμε πάλι καλά που δεν παραχώρησαν και την φιλαρμονική να παίζει ναζιστικά εμβατήρια κατά την διάρκεια της επιβίβασης στο μετρό των γερμανών νεοναζί (τουριστών κατά την κυβέρνηση) για να συμμετάσχουν στην νεοναζιστική φιέστα.

Το γεγονός πως μέσα στο μετρό κουβαλούσαν διάφορα σίδερα φανερά όταν και μόνο η ύπαρξη ενός σακιδίου αρκούσε για να προσαχθεί κόσμος να φανταστούμε πως είναι στα μέτρα ανοχής των νεοναζί “τουριστών”.

Ή μήπως σκοπεύουν να προχωρήσουν και σε καμπάνια για να καταστήσουν την χώρα ως τον κυριότερο τουριστικό προορισμό των νεοναζί από όλο τον κόσμο?

Γιατί τότε θα γνωρίσουν και οι υπόλοιποι νεοναζί την αντιφασιστική φιλοξενία…. 

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.