Κομοτηνή : Στοχοποίηση μέλους του Αναρχικού στεκιού UTOPIA A.D.

0
185

utopiaad

Την Δευτέρα 21/12/2015 στις 16:30 τρεις άντρες της ασφάλειας, έφεραν στο σπίτι μου εισαγγελική παραγγελία για προανάκριση στο τμήμα ασφαλείας Κομοτηνής μετά από καταγγελία εις βάρος μου από τον Τσουμαρέλη Νικόλαο, γραμματέα της Τ. Ο. Χρυσής αυγής Ροδόπης. Η καταγγελία έχει να κάνει με περιστατικό που συνέβη στις 09/09/2015 κατά την διάρκεια αποκλεισμού των γραφείων της χ. α και αφορά συνθήματα που γράφτηκαν εντός της πολυκατοικίας και για φθορές στην πόρτα των γραφείων στον τέταρτο όροφο.

Την επομένη της παρέμβασής 10/09/2015 ο Τσουμαρέλης Νικόλαος πήγε στο αστυνομικό τμήμα και έκανε ονομαστική καταγγελία στην οποία μιλάει για το περιστατικό και τις φθορές τις οποίες υπολογίζει πως φθάνουν τα 250 ευρώ, τονίζει 2 φορές ότι δύο άτομα ανέβηκαν στα γραφεία και προξένησαν φθορές, και πως αναγνωρίζει ανεπιφύλαχτα τον έναν από τους δύο (εμένα) από την φωνή καθώς όπως λέει θυμάται την φωνή μου από παλαιότερο περιστατικό. Κατήγγειλε πως των έβριζα όταν χτυπούσα την πόρτα των γραφείων αλλά και όταν κατέβηκα. Μάλιστα όπως αναφέρει στην καταγγελία υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες που με αναγνώρισαν καθώς έβγαινα από την πολυκατοικία!

Ότι αναφέρει ο γραμματέας των ναζί Τσουμαρέλης Νικόλαος είναι ψευδή. Θεωρώ ότι προσπαθούν να με μπλέξουν σε ανύπαρκτες πράξεις εκ μέρους μου, με κριτήρια την πολιτική μου δράση η οποία είναι γνωστή στην πόλη της Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα εκείνη την ημέρα αφού πραγματοποιήσαμε παρέμβαση για την Εύη Στατήρη ( κείμενα και τρικάκια ) με τους συντρόφους μου από το Αναρχικό Στέκι Utopia A.D. στο οποίο ανήκω, ενωθήκαμε με τους συντρόφους που πραγματοποιούσαν τον αποκλεισμό των γραφείων των Ναζί.

Σε διακριτική απόσταση βρίσκονταν περίπου 15 αστυνομικοί. Εγώ με τους συντρόφους μου μείναμε στον χώρο της παρέμβασης μέχρι το τέλος φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα και διανέμοντας κείμενα και τρικάκια για τη Εύη Στατήρη. Όλη την ώρα που βρισκόμουν στον χώρο δεν ανέβηκα στα γραφεία ούτε μπήκα στην πολυκατοικία. Από τον σωματότυπο μου, το ότι είμαι γνωστός στην Κομοτηνή ιδίως για την πολιτική μου δράση στον Αναρχικό χώρο, οι ίδιοι οι αστυνομικοί που με γνωρίζουν θα μπορούσαν να έχουν διαπιστώσει αν ανέβηκα στα γραφεία των Ναζί. Ακόμη και αν είχα ανέβει στα γραφεία θα το παραδεχόμουν και αυτό συνεπάγεται από την δράση μου εδώ και χρόνια στην Κομοτηνή, από την Αναρχική ηθική και αξιοπρέπεια.

Π Κ.
Μέλος του Αναρχικού στεκιού UTOPIA. A.D.

Υ.Γ. Θα ήθελα να γνωρίσω τους αόρατους φίλους του Τσουμαρέλη που με είδαν να βγαίνω από την πολυκατοικία!

utopia-ad.org

Στάλθηκε στην mpalothia