Για τον Σπύρο Δραβίλα… Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστική επίθεση σε τράπεζα

0
985

Λάβαμε ανώνυμα στις 29/05/2018

Για τον Σπύρο Δραβίλα… Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστική επίθεση σε τράπεζα

29 Μαΐου 2015

Ένας σπόρος αγκαλιάζει το χώμα. Ένας σπόρος αξιοπρέπειας. Ένας σπόρος άρνησης της μισθωτής σκλαβιάς, των γκρίζων συμβιβασμών και της υποταγής. Ο Σπύρος Δραβίλας δραπετεύει απ’ τον κόσμο της υποτέλειας. Δραπετεύει οριστικά…

29 Μαΐου 2018

Μια μικρή, απειροελάχιστη σταγόνα ποτίζει τον σπόρο αυτόν. Ξημερώματα, τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό στην Τράπεζα Πειραιώς στην πλατεία Κάνιγγος .

Εγκλεισμός. Σωφρονισμός. Πειθάρχηση. Επιτήρηση. Χειροπέδες. Βασανισμοί. Αυτοκτονίες. Εκτελέσεις. Κάτεργα. Ψυχο-κελιά. Δικαστικές αίθουσες. Μουντά, πλαστικά προσωπεία που αποδίδουν ποινές. Εύθραυστα, γυάλινα ανθρωπάρια που οπλίζονται για την τήρηση του νόμου. Μας έθρεψε καλά το δίκαιο αυτού του κόσμου. Μας πότισε κανόνες και κανονικότητες. Φωτοσυνθέσαμε με κεφάλια σκυμμένα. Μαραθήκαμε από μοναξιά και αποξένωση. Και πεθάναμε στο τέλος, δίχως ποτέ να έχουμε αναπνεύσει.

Να οργανώσουμε την ταπεινότητα και την αξιοπρέπεια της διάχυτης επαναστατικής σύγκρουσης στο εδώ και το τώρα.
Για το βίωμα των άνομων και ανεξούσιων στιγμών μας.

Σπύρος Δραβίλας, Mauricio Morales, και όλοι οι πεσόντες του κοινωνικού πολεμου, πάντα παρόντες στην αναρχική συνείδηση και τις πράξεις μας.

Αλληλεγγύη στον Μάριο Σεϊσίδη, ο οποίος στις 6 Ιούνη του 2018 περνάει από εφετείο για την επανεξέταση της πρωτόδικης ποινής του σε 36 έτη αιχμαλωσίας, με την κατηγορια της συμμετοχής σε ληστεία στην E.T.E. στη Σόλωνος, το 2006.

Πυρήνας για την επαναστατική μνήμη και συνεχεια – FAI/IRF