Εφημερίδα τοίχου “Foglio Nero” Φύλλο 1 – Δεκέμβρης 2017

0
219

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΙΧΟΥ “FOGLIO NERO ” ΦΥΛΛΟ 1-ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2017

ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Σε μία περίοδο που η κρατική καταστολή έχει ενταθεί και τα σκυλιά του κράτους έχουν βγει στο κυνήγι, συλλαμβάνουν συντρόφους και μπουκάρουν σε καταλήψεις, είναι αναγκαία η παράθεση και ανάλυση των γεγονότων από τη δική μας σκοπιά.

Η Foglio Nero είναι μία νεοσύστατη αναρχική εφημερίδα τοίχου, που σκοπό της έχει την ενημέρωση για τα πολιτικά και κινηματικά δρώμενα.

Βασικές αιτίες για τη δημιουργία αυτού του εγχειρήματος, είναι η ανάγκη για άμεση αντιπληροφόριση, για αναρχική κριτική και θεώρηση στον ευρύτερο χώρο του αγώνα, η ενημέρωση για πολιτικά τεκταινόμενα και η υποκειμενική μας θέση γύρω από αυτά.

Σκοπός μας, η γνωστοποίηση σοβαρών ζητημάτων, που θάβονται εντέχνως από τα συστημικά

Μέσα, η σταθερή παρουσία αναρχικού λόγου στη δημόσια σφαίρα, ενώ κάθε λέξη που θα τυπώνεται μέσα στα φύλλα μας, θα αποτελεί συνδιαμόρφωση από τη συνέλευση της συντακτικής ομάδας της Foglio Nero.

Η Foglio Nero αποτελείται από ατομικότητες, οι οποίες έχουν την ανάγκη να εκφραστούν μέσω ενός εντύπου για τους προαναφερθέντες λόγους.

Στηρίζουμε και θα στηρίξουμε παρεμφερή εγχειρήματα λόγου και ενθαρρύνουμε στο να πληθύνουν στο μέλλον.

Στηρίζουμε την ίση αναλογία θεωρίας και πράξης, καθώς θεωρούμε ότι δεν είναι δυο διαφορετικά πράγματα αλλά δυο όροι που αλληλοσυμπληρώνονται.