ΟΡ.Μ.Α.: Αντιφασιστική παρέμβαση στον Ασπρόπυργο

Τον Αύγουστο μετανάστες εργάτες δέχθηκαν μία σειρά από επιθέσεις στη γειτονιά του Ασπροπύργου. Αγανακτισμένοι, κατήγγειλαν τα περιστατικά στο τοπικό Α.Τ και μετά από μία ώρα, 10-15 τσιράκια των αφεντικών εισέβαλαν σε σπίτι μετανάστη και τον τραυμάτισαν.
Στον απόηχο, λοιπόν, αυτών των πρόσφατων επιθέσεων ρατσιστικής βιας στον Ασπρόπυργο, όπου μπάτσοι και φασίστες απροκάλυπτα συνεργάστηκαν, δείχνοντας για ακόμα μια φορά το πραγματικό τους πρόσωπο, πραγματοποιήσαμε αντιφασιστική παρέμβαση στον Ασπρόπυργο.
Κατα τη διάρκεια της παρέμβασης γράφτηκαν αντιφασιστικά συνθήματα, ρίχτηκαν χιλιάδες τρικάκια και μοιράστηκαν προκηρύξεις. Φτάσαμε μέχρι το τοπικό αστυνομικό τμήμα φωνάζοντας με παλμό συνθήματα στους τέσσερις αστυνομικούς βάρδιας. Αποχωρήσαμε συντεταγμένα βλέποντας να καταφτάνουν τελευταίοι και καταϊδρωμένοι μία διμοιρία επιστρατευμένων μπάτσων με πλήρη εξοπλισμό (κράνη – ασπίδες κλπ) και καταλήξαμε στην πλατεία (άγαλμα Σπορέα) απ` όπου ξεκινήσαμε.

Καμία προσπάθεια των νεοναζί, να ποτίσουν με το ρατσιστικό τους δηλητήριο την κοινωνία, δε θα μένει αναπάντητη. Συνεχίζουμε με μαζική συμμέτοχη στις κινητοποιήσεις (τοπικές ή κεντρικές) το Σαββατοκύριακο 17-18/9 για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φυσσα από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Ενάντια στο σκοτάδι του φασισμού δεν υπάρχει άλλη λύση:

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Υ.Γ: συμμετείχαν και στήριξαν αντιφασίστες και αντιφασίστριες από την Ελευσίνα και τη Δυτική Αττική.

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Αναδημοσίευση από ormantifa.wordpress.com

p10100471 p1010051 p1010048 p1010045 p1010041 p1010035 p1010034 p1010030

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες