Αρχική » mpalothia - BLOG | Τελευταία νέα » Εξάρχεια: Καταγγελία για τις μικροσυμπλοκές στο Πολυτεχνείο κατά την διάρκεια των φοιτητικών εκλογών

Εξάρχεια: Καταγγελία για τις μικροσυμπλοκές στο Πολυτεχνείο κατά την διάρκεια των φοιτητικών εκλογών

Smashed Store window

Καταγγελία που στάλθηκε ανώνυμα στις 17/05, σχετικά με τις φοιτητικές εκλογές στο Πολυτεχνείο και τις μικροσυμπλοκές που έγιναν. (Διορθώθηκαν μόνο τα ορθογραφικά λάθη)

Στις 16/5 απόγευμα γύρω στις 6 έγιναν μικροσυμπλοκές μιας μικρής ομάδας με την περιφρούρηση των ΕΑΑΚ στη πύλη της Στουρνάρη. Είχαν 2 πρώτες γραμμές (η πρώτη γραμμή ήταν από κοκκινογραμμίτες (αναγνωριστήκαν άτομα) με ασπίδες του διστόμου και παλούκια και στην πίσω γραμμή ήταν τα ΕΑΑΚ.

Την δεύτερη φορά που τα ΕΑΑΚ (και κοκκινογραμμιτών) έτρεξαν πάνω στη Στουρνάρη την μικρή ομάδα μέχρι το κινέζικο (το μικρούλι), πέταξαν άδεια μπουκάλια, πυροτεχνήματα και ένα δυναμίτη εναντίον της μικρής ομάδας όσο και στον άκυρο κόσμο που είχε εκείνη την στιγμή η Στουρνάρη (και που κατέβηκε να δει τι γίνετε). Κάποιος από την περιφρούρηση απείλησε την μικρή ομάδα με οχτάβολο και άρχισε να ρίχνει, η μικρή ομάδα τους φώναζε να σταματήσουν γιατί έχει και άκυρο κόσμο και οι βολές και τα μπουκάλια έπεφταν όπου να ‘ναι.

Δείτε επίσης

Ηράκλειο: Αντιφασιστικό Καφενείο [Παρασκευή 25/05, 20:00]

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 25/5 από τις 8μμ και μετά, σε ένα καφενείο διαφορετικό από …

Αφήστε μια απάντηση