Α.ΣΥ.ΚΑ.ΜΟ.: Επίθεση σε μαγαζί χρυσαυγιτη

Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου ( Α.ΣΥ.ΚΑ.ΜΟ.)

Στις 6/10/2019 πραγματοποιήθηκε καταδρομική «ανακαίνιση» , σε μαγαζί με υδραυλικά είδη στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, στον Πειραιά. Η συγκεκριμένη επιχείρηση ανήκει στον Απόστολο Κυριακάκη , έναν από τους γραφικότερους φασίστες, που απαρτίζουν τον «πυρήνα» της Χ.Α. στον Πειραιά, καθώς επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της ελληνικής αυγής στο Δήμο Καλλιθέας, υπεύθυνος για τα θέματα ασφαλείας των δημοτών. Η επίθεση έγινε αντανακλαστικά, ως απάντηση στην ενέδρα που δέχτηκε ο σύντροφος-αντιφασίστας Γ.Β., κοντά στο σπίτι του στο Ίλιον.
Οι φασίστες της Χ.Α. έχοντας πλέον χάσει για τα καλά την πολίτικη και εκλογική μάχη και έχοντας χαμένο εδώ και καιρό το «δρόμο», κάνουν απέλπιδες προσπάθειές να τρομοκρατήσουν το αντιφασιστικό κίνημα με προσωπικές ενέδρες. Ενέδρες από τα χαρακτηριστικά και δολοφονικά τάγματα εφόδου, που αντιμαχόμαστε τα τελευταία χρόνια και μάταια προσπαθούν να υπερισχύσουν έναντι ενός συσπειρωμένου κινήματος, που είναι έτοιμο να δώσει απάντηση, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η στοχοθεσία μας αφορά, τόσο τα πολιτικά γραφεία του φασισμού, όσο και το ξετρύπωμα των παρασιτικών αποβρασμάτων του, που έχουν κουρνιάσει στις γειτονιές μας.
Θα σας ξεριζώσουμε μια και καλή από τις ζωές μας, θα ισοπεδώσουμε μέχρι και την τελευταία επειχηρήση, κατοικία ή γραφείο που σας έχει απομείνει για να κρύβεστε, και μετά θα ισοπεδώσουμε εσάς.

Υ.Γ. Το ότι επιλέξαμε να χτυπήσουμε το μαγαζί σου και όχι εσένα ή το σκούτερ σου είναι πολιτική μας επιλογή, γιατί εμάς δεν μας αρέσει να την πέφτουμε πολλοί σε έναν, αλλά την επόμενη φορά που θα ακουμπήσετε σύντροφό μας δεν θα είμαστε τόσο επιεικείς.

ΖΗΤΩ Ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ. ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ!

Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου ( Α.ΣΥ.ΚΑ.ΜΟ.)

 

 

 

Α.ΣΥ.ΚΑ.ΜΟ.: Επίθεση σε μαγαζί χρυσαυγιτη

Απαντήστε

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες