Δύο κείμενα που αφορούν την mpalothia

0
240

Αναδημοσιεύουμε 2 κείμενα από το athens indymedia που αφορούν το site αντιπληροφόρησης mpalothia.
Θα ήταν καλύτερα να το είχαν σταλεί και στην mpalothia αφού την αφορούν άμεσα.
mpalothia

Η ανάρτηση που αναφέρονται Εξάρχεια: Καταγγελία για τις μικροσυμπλοκές στο Πολυτεχνείο κατά την διάρκεια των φοιτητικών εκλογών που δεν θεωρήθηκε ενδοκινηματική σύγκρουση

 

Κόκκινη Γραμμή – Καταγγελία για όσα αναπαράγονται εναντίον μας 

Mpalothia παραπληροφόρησης
Καταγγελία για όσα αναπαράγονται εναντίον μας

Ύστερα από το απαράδεκτο , παραπλανητικό και ανώνυμο κείμενο / καταγγελία ( https://mpalothia.net/exarcheia-kataggelia-gia-tis-mikrosymplokes-sto-polytechneio-kata-tin-diarkeia-ton-foititikon-eklogon/ ) που δημοσιεύθηκε σε ιστότοπο παραπληροφόρησης και μας εμπλέκει ως φυσικούς αυτουργούς σε επεισόδια που έλαβαν μέρος στο Πολυτεχνείο στη διάρκεια των φοιτητικών εκλογών στις 16/5 , ξεκαθαρίζουμε πως κανένα μέλος της Κόκκινης Γραμμής δεν ενεπλάκη με οποιονδήποτε τρόπο στο παραπάνω περιστατικό.

Η χαρακτηριστική ευκολία με την οποία ένα μέσο «αντιπληροφόρησης» αναπαράγει ως αληθινές, ειδήσεις που ούτε καν μπαίνει στη διαδικασία να διασταυρώσει, εκφυλίζει κάθε έννοια υγιούς αντιπαράθεσης με τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και δημιουργεί πολύ αρνητικό προηγούμενο για το κίνημα. Τέτοιες περιπτώσεις απροκάλυπτης ρουφιανιάς δε βαραίνουν μόνο εκείνους που τις δημιουργούν , αλλά κυρίως εκείνους που παίρνουν την πολιτική ευθύνη να τις αναπαράξουν, χωρίς να αναλογιστούν – μέσα στην βλακώδη έπαρσή τους – ακόμη και την ποινική χρησιμότητα που προσφέρουν ορισμένα από τα ψεύδη τους.
Ξεκαθαρίζουμε πως θα είμαστε αμείλικτοι απέναντι σε πάσης φύσεως ρουφιάνους και καλοθελητές, που διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις, δημιουργούν πολιτικό κλίμα εναντίον μας.

Εύγε όψιμοι δημοσιογραφίσκοι της πεντάρας.

Το δημοσιογραφικό δαιμόνιο της Μίνας Καραμήτρου ωχριά μπρος στο δικό σας.

Υγ1. Καλούμε κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια να απομονώσει τέτοιου είδους υποκείμενα και να αναλογιστεί τον κίνδυνο που ελλοχεύει για τους αγώνες μας, πίσω από μια ενδεχόμενη ασταμάτητη διασπορά ψευδών ειδήσεων από κινηματικούς ιστότοπους.

Υγ2. Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο ουδείς.

Κόκκινη Γράμμη – Ομάδα για την εργατική αντεπίθεση

19/5/2018

Σε σχέση με την προβοκατόρικου χαρακτήρα καταγγελία που αναρτήθηκε στον ιστότοπο ”αντιπληροφόρησης” Μπαλοθιά έχουμε να πούμε το εξής:

Πρώτον, η πολιτική βρώμα και λάσπη δεν αγγίζει το Δίστομο.

Δεύτερον, αντιλαμβανόμαστε το γεγονός ότι ο πολιτικός αμοραλισμός και η ενδοκινηματική αλητεία ορισμένων δεν γνωρίζουν όρια, αυτό βέβαια, δεν συνηγορεί υπέρ της δυνατότητας κανενός να δίνει πολιτική υπόσταση στα ψεύδη που ξερνάει ο οποιοσδήποτε ανώνυμος στα καφενεία. Σε σχέση με αυτό, χρεώνουμε στην Μπαλοθιά το σύνολο της πολιτικής ευθύνης.

Τρίτον, στα της καταγγελίας, ουδέποτε χρησιμοποιήθηκε εξοπλισμός του Διστόμου σε δράση-δράσεις που δεν έχουν να κάνουν με το Στέκι.

Η συκοφαντία και η αναπαραγωγή της ρίχνει νερό στο μύλο της ασφάλειας και χαρακτηρίζει αυτόν που την εκστομεί.

ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΕΜΠΡΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ

Αντιφασιστικό-Αντιεξουσιαστικό

Στέκι Δίστομο

19/05/2018

και σε printscreen