Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών : Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων για τον αγώνα των Προσφυγικών της Λ. Αλεξάνδρας (1/4/14-7/4/14)

Για την βελτίωση και ενίσχυση της επικοινωνίας του αγώνα των Προσφυγικών της Λ. Αλεξάνδρας θα ανακοινώνεται κάθε βδομάδα αναλυτικό πρόγραμμα των σταθερών και έκτακτων δράσεων και εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται σε σχέση με την γειτονιά των Προσφυγικών και τον αγώνα ενάντια στην καταστολή και την λεηλασία τους. Σε περιπτώσεις όπου θα κανονιστούν δράσεις ή εκδηλώσεις εντός του 7ημέρου θα δημοσιεύονται ειδικές αναρτήσεις στις Ανακοινώσεις και το Ημερολόγιο.

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων για τον αγώνα των Προσφυγικών της Λ. Αλεξάνδρας για το διάστημα από 1/4/14 ως 7/4/14.

Πέμπτη 3/4/14:

  • 14.00-16.00 Μαγειρεύουμε μαζί, 16.00-18.00 Τρώμε μαζί: Συλλογική Κουζίνα στον χώρο της Συνέλευσης Κατειλημμένων Προσφυγικών (Κουζή κ Τριχωνίδος, Αμπελόκηποι).
  • 20.00: Ανοιχτή Συνέλευση Αγώνα και Αλληλεγγύης με τα Προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας: Ανοιχτή Συνέλευση της ΣΥ.ΚΑ.ΠΡΟ., μελών της Κοινότητας των Προσφυγικών και αλληλέγγυων πάνω στην ενίσχυση των δομών/υποδομών της γειτονιάς και την οργάνωση του αγώνα ενάντια στην απειλούμενη καταστολή των Προσφυγικών.

Κυριακή 6/4/14:

  • 14.00: Συλλογική Κουζίνα: Συλλογική Κουζίνα στους δρόμους των Προσφυγικών.
  • 20.00: Προβολή Ταινίας: Προβολή Ταινίας στον χώρο της Συνέλευσης Κατειλημμένων Προσφυγικών (Κουζή και Τριχωνίδος, Αμπελόκηποι) ή στους δρόμους των Προσφυγικών (ανάλογα με τον καιρό). Ο τίτλος της ταινίας θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Δευτέρα 7/4/14:

  • 19.00: Εβδομαδιαία Συνέλευση της ΣΥ.ΚΑ.ΠΡΟ (Κουζή κ Τριχωνίδος, Αμπελόκηποι).

Αναδημοσίευση από : athens.indymedia.org

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες