Καβάλα: Εξόρμηση της συνέλευσης ενάντια στις φόλες, στην περιοχή του Βύρωνα [1/9/2016]

0
170

anti fola SYNEFO 1_9_2016

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΙΣ 1/9/2016

ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΖΩΩΝ
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ
ΠΙΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!

  • 1ο ΛΥΚΕΙΟ, Χωράφα: ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016!Πρώτο περιστατικό δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων από φόλα. Το ένα θύμα μια σκυλίτσα μητέρα τεσσάρων κουταβιών η οποία μετά από παρέμβαση φιλόζωου κατάφερε να επιζήσει χωρίς όμως να καταφέρει και το ένα από τα μικρά της. Άμεσα πραγματοποιείται δράση ενάντια στις φόλες στη συγκεκριμένη περιοχή. Οι απάνθρωποι ξαναχτυπούν για να δολοφονήσουν και άλλες αθώες ψυχές με θύματα αυτή τη φορά τησκυλίτσα που είχε γλιτώσει την προηγούμενη φορά και ακόμα ένα κουταβάκι της. Συνολικά 3 αδέσποτα νεκρά!
  • 6ο ΛΥΚΕΙΟ, Ραψάνη: Άλλο ένα αδέσποτο σκυλάκι της πόλης βρήκε το θάνατο απ’ το μίσος των απάνθρωπων. Λίγα μέτρα πιο κάτω δυο γάτες δολοφονούνται με τον ίδιο τρόπο. Στη περιοχή του Μασούτη και γύρω από τον ΟΤΕ βρέθηκε φόλα στις ποτίστρες των αδέσποτων η οποία ήταν σε υγρή μορφή, άοσμη, λευκή και άφριζε.
  • 11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ, Ποταμούδια: Βρέθηκαν εγκαίρως φόλες που τοποθετήθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή και αποτράπηκε ευτυχώς ο θάνατος και άλλων ζωών.
  • ΔΕΠΟΣ: Στις 26 Αυγούστου βρέθηκε ένας γάτος να αργοπεθαίνει επώδυνα από το δηλητήριο κάποιων σκατόψυχων και παρ’ όλες τις προσπάθειεςτο ζωάκι ξεψύχησε.

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΦΟΛΑ!

Η ΦΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ

anarxikoikavalas.squat.gr

Print IMG_3141 IMG_3133 IMG_3129IMG_3130 IMG_3137 IMG_3128