Ιταλία: Ενημέρωση για το 2ο μέρος της επιχείρησης “Scripta Manent” [06/06/2017]

0
594

Φωτιά..

Στις 2 Ιουνίου 2017, η πολιτική αστυνομία DIGOS, με εντολή  του εισαγγελέα του Τορίνου Ρόμπερτο Μ. Σπαραγάννα, ξεκίνησε τις ειδοποιήσεις εναντίον μου και εναντίον έξι άλλων αναρχικών συντρόφων μου, σχετικά με μια νέα έρευνα.

Εν συντομία, πρόκειται για την λήξη της έρευνας και για ένα νέο αίτημα, παράλληλα με την επιχείρηση Scripta Manent, εστιάζοντας την προσοχή τους στις αναρχικές ιστοσελίδες RadioAzione, Anarhija.info και Croce Nera Anarchica.

Όσον αφορά το Croce Nera Anarchica, το περιοδικό είναι επίσης στοχοποιημένο, η εκτύπωση και η διανομή του, μερικά από τα ιδιαίτερα κείμενα του και  οποίος διοργάνωσε τις παρουσιάσεις του στην Ιταλία.

Οι κατηγορίες είναι για όλους: 270bis (ανατρεπτική ενότητα με τους σκοπό την τρομοκρατία) σε συνδυασμό με τους αναρχικούς συντρόφους που συμπεριλαμβάνονται στο πρώτο μέρος της επιχείρησης Scripta Manent για τα ίδια πράγματα και το 414 του ποινικού κώδικα (εγκληματική παράκληση, πάντα με σκοπό την τρομοκρατία), τον παράνομο Τύπο, τις μεταφράσεις κειμένων, την προετοιμασία, την υποκίνηση, την υπεράσπιση εγκληματικών πράξεων, τη επινόηση και τη διάδοση μέσω των ιστότοπων και περιοδικών αντιληροφόρησης «εξέγερσης-ένοπλου αγώνα», συγκέντρωση χρημάτων για την υποστήριξη των φυλακισμένων συντρόφων. Επιπλέον, δύο από εμάς κατηγορούνται βάσει του άρθρου 280 (επίθεση με σκοπό τρομοκρατίας) για την επίθεση εναντίον του δικαστηρίου της Civitavecchia στις 12 Ιανουαρίου 2016 που υπογράφηκε από τον πυρήνα  “Pyrotechnical committee for an extraordinary year F.A.I.-F.R.I..”.

Επιπλέον, στις 5 Ιουνίου, κατά τπρώτη ακρόαση για την επιχείρηση “Scripta Manent”, η άθλια και μίζερη ύπαρξη ο Sparagna ζήτησε να συγχωνευθούν οι δύο γραμμές έρευνας, ολοκληρώνοντας το αρχείο της υπόθεσης το ίδιο πρωί. Ως εκ τούτου, η πρώτη ακρόαση έχει αναβλήθηκε για τις 27 Ιουνίου.

Είναι προφανείς οι προθέσεις: να κάνουν τα πάντα για να απομονώσουν τους  φυλακισμένους αναρχικούς συντρόφους και εκείνους που εκφράζουν συγκεκριμένες θέσεις στα δικά τους περιοδικά. Όμως, ο νεκροθάφτης που θέλει να μας θάψει στους τάφους του από σίδηρο και σκυρόδεμα, μπορεί να είναι σίγουρος ότι δεν θα κάνουμε ούτε χιλιοστό πίσω.

Sempri pro s’anarchia. Sempri Ainnantis!
[Για πάντα αναρχία. Πάντα προχωράμε μπροστά!]

OMAR NIOI

(Πηγή : autistici.org)

(Μετάφραση Traces of Fire)

tracesoffire.espivblogs.net