Βόλος: Ξυλοδαρμός φασιστών μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

1
204

Σήμερα Τετάρτη 24/2 στις 14.00 συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, με θέμα την ενδεχόμενη δημιουργία hot spot στην πόλη. Ήδη από τη Δευτέρα το βράδυ μπάτσοι μπλόκαραν πούλμαν με μετανάστες/τριες στα ΣΕΑ Αλμυρού, αναγκάζοντας τους να μείνουν στη μέση του πουθενά σε άθλιες συνθήκες.

Πέρα από την κεντρική διαχείριση του θέματος από τους συριζαίους “ανθρωπιστές”, εμφανίστηκε και τοπικά αυτή η “φιλευσπλαχνία” που βρωμάει ρατσισμό, μέσα από την δημοτική αρχή του μαφιόζου Μπέου, τους φασίστες, τους αντιπολιτευόμενους αριστεριτζήδες, και έναν “φέρελπι” σύλλογο κατοίκων από το Φυτόκο (περιοχή όπου σχεδιάζεται η εγκατάσταση του hot spot). Ο Αγροτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φυτόκου κάλεσε συγκέντρωση ενάντια στην δημιουργία hot spot με έναν ξενοφοβικό λόγο περί “των Ελλήνων που θα γίνουν μειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα”, όπου παρευρέθηκε και ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλιόπουλος. Ο Ηλιόπουλος επίσης παρευρέθηκε και στη συνεδρίαση του ΔΣ.

Πρωτοβουλία αντιφασιστριών/ων κινήθηκε προς το δημαρχείο και εισέβαλλε στο χώρο της συνεδρίασης. Ο Ηλιόπουλος, έχοντας αποδείξει και στο παρελθόν τις ικανότητες του στο κρυφτό και το 100άρι, εξαφανίστηκε εντός του δημαρχείου. Το τσιράκι του Αρτέμης Καλούτσας εντοπίστηκε και ξυλοκοπήθηκε, και ύστερα οι σύντροφοι/ισσες αποχώρησαν.

Δεν θα αφήσουμε κανέναν να ξερνάει ρατσιστικό δηλητήριο, και κανέναν μηχανισμό να εκμεταλλεύεται και να διαχειρίζεται ανενόχλητος τις ζωές των μεταναστριών/ων. Θέλουμε Σύριους γείτονες, Αφγανές συναδέλφισσες, και τους φασίστες στις τρύπες τους.

ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

ΥΓ1: Χαιρετίσματα στους/ις μαχητικούς/ες αντιφασίστες/τριες στα Πετράλωνα και παντού.

ΥΓ2: Ηλιόπουλε, κοίτα πάντα πίσω σου στο δρόμο. Ερχόμαστε.

https://www.youtube.com/watch?v=zoZo6yjjD_s

Φωτογραφίες από καθεστωτικό


Cb_OfnqWoAAif20

Cb_ObzeWAAASflm

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.