Χιλή: Ανάληψη ευθύνης από τη FAI-IRF για τη βόμβα στο αστυνομικό τμήμα του Σαντιάγο

0
226

Σαντιάγο, Χιλή, 11 Φεβρουαρίου 2016

Στις 11 Φεβρουαρίου, κατευθυνθήκαμε προς τη διασταύρωση Pedro Lagos με Arturo prat, όπου η Χιλιανή αστυνομία έχει το κέντρο επανένταξης τους, όπου και προβήκαμε στη τοποθέτηση μιας πολύ δυνατής ωρολογιακής βόμβας. Αυτή η πράξη ήταν συνειδητή και ελευθεριακή και δεν είχε σκοπό τον τραυματισμό των περαστικών. Σκοπός μας ήταν να πλήξει άμεσα τις εγκαταστάσεις αλλά και ακόμα με ένα μόνο χτύπημα να πάρει πιθανώς τις ζωές κάποιων φρουρών, ασχέτως της τάξης τους ή του βαθμού τους. Για εμάς, το να βάλουμε τέλος σε οποιονδήποτε από αυτούς τους ελεεινούς, θα αποτελεί πάντα ηδονή. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η συσκευή απέτυχε, το οποίο οφείλεται ξεκάθαρα σε δικό μας λάθος κατά την τοποθέτηση και όχι λόγω της αποτελεσματικότητας των μπάτσων, όπως λέγεται στα ΜΜΕ.

Μαζί με αυτό, δραττόμαστε της ευκαιρίας να προειδοποιήσουμε όλους αυτούς τους ένστολους υπάνθρωπους και κυρίως τον υπολοχαγό Lagos και τη συμμορία κακοποιών του στην ιδιωτικοποιημένη φυλακή του Σαντιάγο (με το νούμερο 1), ότι σήμερα βάλαμε έναν εκρηκτικό μηχανισμό, αλλά αύριο θα μπορούσε να είναι 9mm μέσα στα κεφάλια σας. Να ξέρετε αυτό και να το ξέρετε καλά: δε πρέπει να αγγίξετε τους πολιτικούς κρατούμενους( κάτω τα ξερά σας απ’ τους πολιτικούς κρατούμενους)

Με αυτή την έκρηξη χαιρετίζουμε τις αδερφές και τους αδερφούς μας που είναι φυλακισμένοι σε διάφορα κελιά ανά τον κόσμο.

Τους πάντοτε ανατρεπτικούς Juan Aliste Vega, Marcelo Villarroel Sepúlveda και Freddy Fuentevilla Saa, που αντιστέκονται με αξιοπρέπεια στη φυλακή υψίστης ασφαλείας αφού καταδικάστηκαν στη θεαματική Υπόθεση Ασφαλείας (Security Case) Hans Niemeyer Salinas και Alejandro Astorga Valdés. Juan Flores Riquelme, Nataly Casanova Muñoz και Enrique Guzmán Amadeus, φυλακισμένοι μετά από μια απ’ τις πιο Δαντικές δίκες των τελευταίων χρόνων. Tamara Sol Farías Vergara, Natalia Collado, Ignacio Muñoz, Kevin Garrido και Joaquin Garcia, όλοι φυλακισμένοι του κοινωνικού πολέμου που γίνεται στη Χιλή.

Οι Francisco Solar και Mónica Caballero, συντροφ@ που δικάζονται στην Ισπανία ως άλλοι αποδιοπομπαίοι τράγοι του νέου εσωτερικού εχθρού που πρέπει να πολεμηθεί. Σύντροφ@, το θάρρος σας μας γεμίζει αποφασιστικότητα.

Για εμάς, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι, σε μια δράση σαν αυτή που κάναμε σήμερα, 7 χρόνια πριν, ο σύντροφος Mauricio Morales Duarte σκοτώθηκε, ως αποτέλεσμα της πρόωρης πυροκρότησης του εκρηκτικού μηχανισμού που κουβαλούσε μαζί του. Σύντροφε, σήμερα ήσουν παρόν μέσα στις καρδιές μας περισσότερο από ποτέ.

Τιμή και δόξα στους αγωνιστές που έπεσαν μαχόμενοι στον αγώνα ενάντια του Κράτους και του Κεφαλαίου. Sebastián Oversluij και Mauricio Morales: παρόν σε κάθε χτύπημα ενάντια στην Εξουσία.

Πολιτικοί κρατούμενοι πολέμου, στους δρόμους!!

 Στους δρόμους να ξεκινήσουμε την Εξέγερση!

Επαναστατικός πυρήνας της 11ης Δεκεμβρίου –FAI/FRI
Ανταγωνιστικοί πυρήνες του νέου αντάρτικου πόλης

Πηγή insurrectionnewsworldwide.wordpress.com

Μετάφραση @Karvounina

1-1 2-1 3-1