Κ* Τσαμαδού 32: Ανακοίνωση σχετικά με την παραβίαση της κατάληψης και τους αυτουργούς

0
202

Το γεγονός ότι το κατειλημμένο κτίριο της οδού Τσαμαδού 32 (το οποίο για λογούς που αφορούν την εσωτερική διαχείριση και τις επισκευές που γίνονται) παραμένει κλειστό, κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν χθες βράδυ (23/04) και παραβίασαν τα λουκέτα και τις κλειδαριές του χώρου, τα αντικατέστησαν με δικά τους ενώ προκάλεσαν υλικές ζημίες στο εσωτερικό του κτιρίου.

Σήμερα το πρωί διαπιστώθηκε η παραβίαση της εισόδου της κατάληψης. Με τη βοήθεια της γειτονιάς μάθαμε για την «επιχείρηση» παραβίασης και τις λεπτομέρειες σχετικά, ενώ διαπιστώσαμε ότι το ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με την μεγάλη διάθεση του για «αλληλεγγύη» τόλμησε να ανακαταλάβει μια ενεργή κατάληψη. Σε αυτό το βήμα τους οδήγησε ο «μεγάλος τους ανθρωπισμός» και η «θέληση για πρόσφορα», ενώ με αυτή τη πράξη απέδειξαν τη πραγματική τους ταυτότητα, υποκαθιστώντας το κράτος και λειτουργώντας ως ακόμα ένα υποχείριο του στην καταστολή.

Η αναφορά στο ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ως αυτουργού της παραβίασης της κατάληψης δεν γίνεται τυχαία, αλλά κατόπιν εμφάνισης μελών του στεκιού σήμερα το μεσημέρι στον χώρο της κατάληψης, που παραδέχθηκαν πως αυτοί βρίσκονταν πίσω από παραβίαση ενώ επίσης προσπαθούσαν να πείσουν τους ιδιοκτήτες του κτιρίου να τους το παραδώσουν, για να χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη τροφίμων.

Αυτή η κίνηση οικειοποίησης σε αυτόν και σε οποιοδήποτε κατειλημμένο χώρο, όχι απλώς δε γίνεται αποδεκτή, αλλά προσομοιώνεται με κινήσεις εισβολής του κράτους. Και δεν διαφέρει από την κρατική καταστολή που πολύ συχνά επιχειρείται σε χώρους και καταλήψεις αναρχικών.

Είτε από τη μια είτε από την άλλη όψη οι εχθρικές κινήσεις στους κατειλημμένους χώρους, θα μας βρουν απέναντι τους και θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε.

Στεκόμαστε όλοι εδώ και παντού για να προασπίζουμε τη συνεχεία των καταλήψεων εναντία στην αλλοτρίωση των καιρών, ως πεδία αγώνα και εστίες εξέγερσης από τα κάτω.

Οι μπατσικές τακτικές σταματούν εδώ και τώρα.

10* 100* 1000* ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΣΗΨΗΣ 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ

Κ* ΤΣΑΜΑΔΟΥ 32.

Φωτογραφικό υλικό από τις ζημιές στην εξώπορτα και στην κατάληψη: